Jomanida företagsbil

Experter på nätverksinstallationer i Stockholm

Jomanida Network Solutions är ett företag som erbjuder en mängd olika nätverkslösningar för alla typer av behov. Vi har lång erfarenhet av att installera och underhålla både trådlösa och kablat nätverk, samt olika typer av utrustning och tjänster för att skapa ett stabil och säkert nätverk.

Nätverksinstallationer för hemmet eller kontoret

En nätverksinstallation för hemmet innebär att man sätter upp ett trådlöst eller kablat nätverk i ett bostadshus eller en lägenhet för att tillåta olika enheter som smartphones, datorer och surfplattor att ansluta till internet. Installationen inkluderar vanligtvis att man installerar en router eller en accesspunkt och konfigurerar den för att skapa ett stabilt och säkert nätverk. Nätverket kan sedan säkras med lösenord och brandväggar.

En nätverksinstallation för kontoret innebär att man sätter upp ett trådlöst eller kablat nätverk i en kontorsmiljö för att tillåta olika enheter såsom datorer, servrar och annan nätverksutrustning att ansluta till internet. Installationen kan inkludera installation av flera accesspunkter för att skapa täckning i hela byggnaden, samt installation av brandväggar och annan säkerhetsutrustning för.

Nätverksinstallation i Stockholm installerat av Jomanida
Nätverksinstallation för en herrgård i Stockholm

Nätverkslösningar för alla behov

Jomanida Network Solutions är ett företag som erbjuder en mängd olika nätverkslösningar för alla typer av behov. Vi har lång erfarenhet av att installera och underhålla både trådlösa och kablat nätverk, samt olika typer av utrustning och tjänster för att skapa ett stabil och säkert nätverk.

Vi erbjuder nätverk för alla typer av miljöer, från hemmanätverk till kontorsnätverk och stora industrinätverk, och våra lösningar är anpassade efter varje kunds specifika behov. Vi kan hjälpa till med allt från installation av routern till att sätta upp brandväggar och annan säkerhetsutrustning.

Våra nätverk är konstruerade för att stödja en mängd olika enheter såsom smartphones, datorer, surfplattor och IoT-enheter, och vi erbjuder support för att optimera nätverket och säkerställa att det fungerar smidigt och effektivt.

Om du är i behov av en nätverkslösning, oavsett om det är för ditt hem eller ditt företag, kan Jomanida Network Solutions hjälpa dig. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att hjälpa dig att välja rätt lösning och vi är här för dig under hela processen.

  • Hemmanätverk

  • Kontorsnätverk

  • Point-to-point-nätverk

  • Mesh-nätverk

  • Olika säkerhetslösningar

  • Möjlighet att ansluta olika enheter (smartphones, laptops, IoT)

  • Support för att optimera nätverk

Att erbjuda "nätverkslösningar för alla behov" betyder att man som företag eller individ är flexibel och kan anpassa nätverk efter varje kunds specifika behov, oavsett om det är ett litet hemmanätverk eller ett större kontorsnätverk med högre krav på säkerhet och kapacitet. Detta ger kunderna valfrihet och flexibilitet i sina val av nätverkslösningar.

Pålitliga nätverksinstallationer för en säker IT-miljö

En installationspartner med fokus på IT-säkerhet är en företag eller individ som specialiserar sig på att hjälpa andra företag att sätta upp och underhålla säkra nätverk och system. Detta innebär att de hjälper till att skydda företagens data och information mot obehörig åtkomst och cyberattacker. De kan hjälpa till med att installera brandväggar, sätta upp lösenord och säkerhetssystem, samt hålla sig uppdaterade med de senaste säkerhetslösningarna. En installationspartner med fokus på IT-säkerhet ger företagen trygghet och säkerhet att deras data är skyddade.

Jomanida utför nätverksinstallationer för flygplatser

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-594 90 280 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Vi återkommer inom 24 timmar